Školení a investice – Balíček Stellar

Historie trhu s kryptoměnami a na něm vyměňovaných coinů a tokenů už byla občas turbulentní. Vždy však platilo, že šíření „velkých pádů“ a „definitivního konce kryptoměn“ z oborových novin skončilo stejně: odrazem cen a návratem trhu na předchozí trajektorii, často dosahující dokonce větší vrcholy. To je důvod, proč i tentokrát, navzdory darebáctví „odborníků“, které mohou mezi potenciálními obchodníky zasít pochybnosti, mnoho lidí vidí ideální okamžik, aby využili nízké ceny a skočili na kryptotrh. Vyplatí se však dávat pozor, abyste nekřičeli “hop!” před skokem dovnitř.

Slepý úhel – velké ztráty

Co to znamená? Jak mnoho investorů zkušených na „tradičním akciovém trhu“ ví, neměli byste vstupovat na trh, kterému nerozumíte. Toto zlaté pravidlo investování je zvláště důležité, pokud jde o tak výstřední prostor, jako jsou kryptoměny.

  Kryptoměna je ze své podstaty mnohem násilnější než běžné akcie a dluhopisy. Navíc, protože se soustřeďuje kolem mnoha aplikací souvisejících technologií, pracuje s poměrně unikátním technickým žargonem. Pojmy jako ICO, whitepaper, NFT, cold wallet nebo dokonce rozdíl mezi tokenem a elektronickými penězi jsou zásadní pro pochopení alespoň zlomku toho, co se aktuálně děje v kruzích kryptoměn. Dalším problémem jsou různé, často nezřejmé souvislosti. Vzhledem k tomu, že kryptoměny jsou z velké části tvořeny spekulativními měnami, může se i ta nejmenší událost odrazit. Stojí za to být si vědom těchto vazeb nebo trendů, abyste mohli sledovat puls.

  Ale co když někdo tyto znalosti nemá? No, bohužel, stejně jako na jiné trhy, investor, který na ně vstoupí „naslepo“, značně zvyšuje riziko chybných voleb, iracionálních rozhodnutí a následně i velkých ztrát. Když to zkombinujeme s faktem dynamických vzestupů a pádů přítomných na trhu s kryptoměnami, není těžké odvodit, že jedna chyba může proměnit velký výnos v obrovskou ztrátu.

Jak a proč tedy lidé investují do kryptoměn? Někteří to pravděpodobně dělají z cynických důvodů. Touha rychle vydělat peníze nebo zažít vzrušení z vysokého rizika jistě odpovídá za alespoň některá rozhodnutí, která přicházejí na tento trh. Nicméně, stejně jako mnoho lidí je prostě fascinováno technologickým vývojem probíhajícím v tomto odvětví a chtějí být součástí potenciálně globální změny.

Objednejte produkt

Klikněte a začněte investovat

An elektronický budoucnost?

Proč přesně se kryptoměny zdají mnoha investorům tak atraktivní? Důvodů může být tolik, kolik lidí vstupuje na tento trh. Některé z nich jsou podobné nebo stejné, pro které lidé investují do akcií, dluhopisů nebo startupů. Někdo věří v jejich potenciál, někdo se snaží zajistit své úspory proti inflaci, další chce mít možnost přímo hlasovat se svým investičním portfoliem a mít vliv na konkrétní trh.

Některé motivace jsou však pro kryptoměny jedinečné. Existují obchodníci, kteří věří v potenciál technologie blockchain, podporují projekty, které přinášejí řešení do vyloučených částí světa nebo obcházejí cenzuru. Jsou i tací, kteří věří, že decentralizované a anonymní kryptoměny jednoho dne nahradí tradiční fiat měny, kontrolované bankami a národními vládami.

Samozřejmě, že ne všechny měny, které jsou dnes na trhu, budou schopny na trhu přežít. Volatilita a dynamika trhu s kryptoměnami je v tomto případě jeho požehnáním i prokletím. Existují však kritéria, která nám mohou pomoci identifikovat, které kryptoměny mohou mít světlou budoucnost a které s bezprostředním váháním zmizí.

Elektronické peníze orientované na budoucnost

Jak poznáte kryptoměnu s potenciálem? Podívejme se na příklady:

  • Bitcoin (BTC) byl zodpovědný za popularizaci kryptoměn a už roky je na vrcholu všech žebříčků. Má loajální základnu, specifické použití a zavedenou pověst.
  • Ripple (XRP) je vysoce praktický finanční token a související systém byl přijat mnoha mezinárodními bankami a společnostmi. Navzdory kolísání cen má oporu v mnoha organizacích a dobře definovanou niku, ve které kraluje.
  • Ethereum (ETH) je i přes své nedávné problémy stále tokenem jedné z nejvšestrannějších platforem, která je základem mnoha chytrých smluv a decentralizovaných aplikací. Na této technologii bylo postaveno mnoho dalších kryptoměn a zůstává kulturně významná.
  • Stellar Lumen (XLM) je token s mírně menší kapitalizací, ale patří do rychlého a snadno škálovatelného prostředí, kterým je platforma Stellar. Umožňuje rychlou a levnou výměnu hodnoty a nabízí přístup jak velkým podnikům, tak individuálním zákazníkům. Extrémně nízké transakční náklady nižší než jeden USD cent pohánějí jeho popularitu, zatímco snadné škálování pomáhá XLM vyhnout se problémům zpomalujícím mnoho dalších zavedených kryptoměn. Navzdory svému specifickému výklenku se Stellar Lumens trvale umisťuje v top 10 kryptoměnách podle kapitalizace a nadále rozšiřuje svou platformu.

Tyto a mnohé další znaky mohou investorům s cvičeným okem pomoci při výběru další investice. Většina uvedených příkladů se však dlouhodobě drží na předních příčkách žebříčků, zatímco jejich užitečnost je omezena úzkým publikem, jako je Ripple, nebo zpomalena stárnoucí technologií, jako je Bitcoin. Proto stojí za to obrátit náš pohled k nedávnému příkladu, který má stále neomezený prostor k růstu a předvádění – Stellar.

Objednejte produkt

Klikněte a začněte investovat

Balíček Stellar – učení a školení

Balíček Stellar je ideální volbou pro investory, kteří chtějí využít situace a „skočit“ do kryptoměny. Ucelená sbírka různých vzdělávacích materiálů uvede zvědavce do světa kryptoinvestování od úplných základů, aby usnadnila proces vstupu na trh i těm, kteří nemají s investováním žádné předchozí zkušenosti. Kromě toho balíček obsahuje cenné informace a podrobnosti o jedinečném tokenu Stellar Lumens, které uživatelům pomohou do hloubky porozumět aktivu.

Aby se maximalizovala užitečnost balíčku Stellar, obsahuje také praktický bonus určený k doplnění teoretických znalostí o zkušenosti ad-hoc. Bezplatný bonus jednotek Stellar může být uložen ve speciální peněžence, zabezpečený profesionály nebo převeden na účet elektronické peněženky, který již máte. Jednoduše uveďte adresu naší peněženky při objednávání naší kopie prostřednictvím speciálního formuláře na balíček Stellar webové stránky autorizovaného distributora. Recenze a dotazy týkající se podrobností o balíčku vítá také oddělení podpory, jehož kontakt můžete vidět na oficiálních stránkách balíčku.

Vzhledem ke své neustále se vyvíjející povaze má kryptotrh tendenci procházet cykly vzestupů a pádů. Současný pokles může být přesně to, co potřebujete, abyste mohli začít investovat do kryptoměn! Nezapomeňte se však na svou investici řádně připravit. Balíček Stellar poskytuje právě to konkrétním a komplexním způsobem, poskytuje dávku osvědčených znalostí spolu se skvělou příležitostí je uvést do praxe.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *